De Vtech Storio, wat kan ie allemaal?

Tegenwoordig bestaan er tablets en spelapparaten voor iedereen van elke leeftijd. Sinds nog niet zo lang bestaat er nu ook een speeltablet geschikt voor de kleinste, dit gaat om de populaire Vtech Storio, geschikt voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar. Deze uitvinding is ideaal aangezien je kleine van deze leeftijd nu ook lekker kan genieten van veel speelplezier op een eigen tablet.

Als het gaat om tablets zijn de meeste modellen natuurlijk niet geschikt voor de kleine aangezien ze niet voor hun bestemd zijn en moeilijk voor ze te besturen zijn. Vtech Storio is hier de oplossing voor en maakt het mogelijk zodat je kind urenlang speelplezier kan beleven met diverse applicaties en spellen. Dit apparaat is zeer eenvoudig te besturen en binnen weinig tijd zal je kleine de Vtech Storio helemaal onder de knie hebben.

Het apparaat wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar, maar is grotendeels bestemd voor kinderen in hun eerste jaren tot en met een jaar of 8. Het biedt veel mogelijkheden voor zowel vermaak als educatieve doeleinden. Velen beschouwen de Vtech Storio als de beste kindertablet.

Met de Vtech Storio kun je luisteren naar verhalen met geluid en tekeningen, je woordenschat versterken en geleidelijk leren lezen, genieten van educatieve activiteiten met leuke personages, leren schrijven en erkennen van letters en cijfers, naar muziek luisteren en video en foto’s bekijken.

Perfect design voor kinderen

Het is een super gemakkelijk apparaat. Zijn gewicht is ideaal voor kleine kinderen, het is niet te zwaar en ook niet te licht. Voor volwassenen voelt hij wel zeer licht aan.  Als je hem net uit de doos haalt zal je gelijk al opvallen dat er veel tijd is besteed aan een ideaal ontwerp voor kleine kinderen.

Het is te merken dat de Vtech Storio erg ergonomisch en zeer resistent is. Het heeft beschermde hoeken en biedt voldoende vertrouwen om niet in paniek te raken als hij op de grond valt, hier is hij namelijk voor gemaakt. Dit maakt het apparaat erg geschikt voor kinderen.

Het goede aan de Vtech Storio is dat het op een tablet lijkt, maar ze hebben alles erg vereenvoudigd. De knoppen zijn erg groot, erg toegankelijk en gemakkelijk te vinden. En dit allemaal zonder het uiterlijk van een tablet te verliezen of het te veel in speelgoed te veranderen.

Als je er van plan bent een te kopen dan is het een aanrader dat je voor een geheugenkaart zorgt en voor batterijen aangezien deze niet zijn inbegrepen. Het gebruikt vier AA batterijen. Het is een aanrader om oplaadbare batterijen te kopen aangezien het batterijvermogen na een bepaalde tijd leeg raakt.

Configuratie, spellen en voordelen

De configuratie is vrij snel en redelijk simpel. Bij de configuratie kan je kiezen voor een snelle setup en is hij bijna gelijk klaar voor gebruik. De Vtech Storio heeft al vooraf ingestelde apps en spellen maar zonder moeite kun je online gaan en persoonlijk honderden apps en spellen downloaden.

In totaal bevat het 15 educatieve apps en meer dan 300 spellen, verhalen, video’s en liedjes om te downloaden. Dit kan in Explor @ Park, de plek om downloads te doen voor de Vtech Storio. Sommige apps en spellen zijn gratis en bij sommige betaal je een kleine prijs.

De Vtech Storio is ontworpen door psychologen en pedagogen om de intelligentie en het leren van kleuters te stimuleren. Het omvat natuurlijk veel verschillende soorten apps met educatieve doeleinden die de intelligentie van de kleine in alle aspecten weet te stimuleren.

Spellen waarbij er goed moet worden geluisterd naar verhalen met geluid en tekeningen bevorderen het beter kunnen luisteren, zien en concentreren. Spellen waarbij moet worden gelezen bevorderen de leesvaardigheden en woordenschat.

Met verschillende apps en spellen leert je kleine ook hoe hij/zij moet schrijven en erkennen hoe verschillende woorden worden gespeld. Ook zijn er apps waar je kleine moet rekenen wat heel gunstig is. Voor de rest wekt dit apparaat veel creativiteit op in je kleine.

Het spelen met dit apparaat is ook een goede eerste stap voor kleintjes om te leren hoe ze met technologie om moeten gaan. Ze zullen technologische apparaten al sneller beter begrijpen waardoor ze als ze groeien een voorsprong hebben op alles dat te maken heeft met de technologische wereld.

Het is een feit dat technologie de wereld in de toekomst helemaal over zal nemen, dit betekent dat hoe meer een kind hiermee in aanraking komt in zijn of haar jongere jaren, hoe gemakkelijker de omgang met technologie zal zijn.

Er zijn veel dingen die je kunt overwegen als je er aan denkt hoe je je tablet kiest. De Vtech Storio voldoet aan de meeste kwaliteiten en is zonder twijfel een van de beste modellen waar je uit kunt kiezen.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over kindertablets en/of verschillende soorten speelgoed en spelcomputers? Neem dan een kijkje op https://beste-kindertablet.nl/!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code